ZVJEZDAN MISIMOVIĆ NA TAJNOM ZADATKU: BiH preotima Hrvatskoj najboljeg strijelca HNL-a, ali to nije jedini igrač koji bi uskoro mogao obući dres "Zmajeva"

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine želi Hrvatskoj uzeti najboljeg strijelca HNL-a, informacija je koja se pojavila u hrvatskim medijima.

  • Sport

  • 24. Feb. 2021  24. Feb. 2021

  • 0

Kako se bliži dan kada će novi selektor našeg nacionalnog tima Ivaylo Petev objaviti svoj prvi spisak, tako se i sve više fudbalera povezuje s našim nacionalnim timom.

A, jedan od njih je i Kristijan Lovrić, krilni fudbaler najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg dijela HNL-a Gorice, koji sa 14 postignutih pogodaka predvodi listu strijelaca elitnog ranga takmičenja u Hrvatskoj.

Tamošnji mediji su objavili da BiH želi Hrvatskoj uzeti Lovrića, a tragom tih informacija, selektor Petev je za Sportsport.ba kratko rekao:

"Dobar igrač, interesantan, ali nema bosanskohercegovački pasoš."

Zvjezdan Misimović, pak, po pitanju "vrbovanja" igrača koji se na bilo koji način mogu povezati s Bosnom i Hercegovinom, što se tiče Lovrića, kaže:

"Nema državljanstvo tako da za mart zbog toga nije opcija. Nama je svaki kvalitetan igrač zanimljiv, bez obzira gdje igra. Naše je da se borimo za svakog igrača."

Kako se saznaje, naredni zadatak Misimovića je da pod bosanskohercegovačku zastavu dovede i Armina Gigovića. Hoće li popularni Miske uspjeti u novoj akciji, ostaje da vidimo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...