TUŽNA VIJEST: U 54. godini života preminuo direktor Perutnine Ptuj BH

Informacija o sahrani Andrića biće naknadno objavljena.

  • Ekonomija

  • 27. Feb. 2021  27. Feb. 2021

  • 0

Direktor kompanije "Perutnina Ptuj-BH" Mladen Andrić preminuo je u 54. godini, saopšteno je iz ove kompanije.

“Ovim putem u ime svih zaposlenih izražavamo najiskrenije saučešće ožalošćenoj porodici i prijateljima”, navodi se u saopštenju.

Informacija o sahrani Andrića biće naknadno objavljena.

Iz kompanije su naveli da je cijelu karijeru bio vezan za “Perutninu Ptuj”, te da vodio od 2007. godine.

Istaknut je njegov značajan uticaj na ekonomiju BiH, kao i to da je lidera u proizvodnji mesnih prerađevina na Balkanu doveo u BiH i time omogućio značajan rast i jačanje domaće ekonomije kako u proizvodnom sektoru, tako i u prodajnom, piše N1.

“Njegovu stručnost i odlike vođenja prepoznala je i stručna javnost pa je tako 2011. godine bio dobitnik najvećeg poslovnog priznanja najmenadžer BiH na prestižnom 25. Izboru najmenadžera za BiH, jugoistočnu i srednju Europu, dok je Perutnina Ptuj-BH ponijela titulu najkompanije u BiH iste godine”, podsjetili su iz ove komapnije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...