ERDOGAN PROSLAVIO ROĐENDAN: Izetbegović ga nazvao…

...kako bi mu čestitao rođendan.

  • Društvo

  • 27. Feb. 2021  

  • 1

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan je jučer proslavio 67. rođendan, a prema današnjem saopćenju iz njegove kancelarije, čestitali su mu lideri brojnih država.

Kako se navodi, među njima je i Bakir Izetbegović, lider SDA koji je telefonski pozvao Erdogana kako bi mu čestitao rođendan.

Rođendan su mu čestitali i predsjednik Kazahstana Nursultan Nazarbayev, predsjednik Uzbekistana Shavkat Mirziyoyev.

Predsjednik Ukrajine Volodymyr Zelensky je na Twitteru poželio lijepe rođendanske želje Erdoganu.

Jučer je, također, na programu otvaranja Erdogana dočekalo i iznenađenje.

Priredili su mu ga ministar kulture i turizma Mehmet Nuri Ersoy i njegova supruga Pervin te poznati svjetski glumac Jason Statham i Josh Hartnett, koji su također prisustvovali programu.

Među pristunima su bili i reditelj i scenarista Guy Ritchie te njegova supruga Jacqui Ainsley, zatim, producent Evan Atkinson kao i holivudski glumci i producenti uključujući izvršnog direktora Miramaxa Billa Blocka.

Nakon toga je Erdogan prerezao rođendansku tortu sa suprugom Emine te se zahvalio na lijepim željama i iznenađenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...