NEMA KO SE NIJE ZALJUBIO: JOHAN SATTLER oduševljen krajolicima BiH

- BiH je puna prelijepih vidikovaca. Pješačenje uz vodopad Studeni potok, kanjon Rakitnice i planinski lanac Visočica pozadi. Lijepa BiH – napisao je Sattler na Twitteru.

  • Vijesti

  • 28. Feb. 2021  01. Mar. 2021

  • 2

Šef Delegacije Evropske unije (EU) i specijalni predstavnik EU u Bosni i Hercegovini ambasador Johan Sattler slobodno vrijeme koristi za obilazak prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine.

On često na svom Twitteru objavljuje fotografije mjesta koje je posjetio, a nakon Romanije, Hercegovine, Blidinja, Lukomira, Sattler je bio na Visočici, prenose Nezavisne. 

BiH je puna prelijepih vidikovaca. Pješačenje uz vodopad Studeni Potok, kanjon Rakitnice i planinski lanac Visočica pozadi. Lijepa BiH – napisao je na Twitteru Satler.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...