"SB" NA LICU MJESTA; OPSADNO STANJE NA SARAJEVSKOM AERODROMU: Pogledajte kako je u Sarajevu dočekan predsjednik Srbije Aleksandar Vučić (FOTO)

Povod za dolazak predsjednika Srbije je donacija vakcina protiv koronavirusa, koje će biti dopremljene na Međunarodni aerodrom Sarajevo.

  • Vijesti

  • 02. Mar. 2021  02. Mar. 2021

  • 13

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik sletio je helikopterom na aerodrom u Sarajevu uoči dolaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u 10 sati na Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Povod za dolazak predsjednika Srbije je donacija vakcina protiv koronavirusa, koje će biti dopremljene na Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Na aerodoromu će biti održan i susret Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srbije.

U fotogaleriji pogledajte šta je naš fotoreporter zabilježio na licu mjesta.

(SB)

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...