MILAN NIŽE LOŠE REZULTATE, ALI ITALIJA BRUJI SAMO O OVOME: Šta je Ibrahimović rekao Mandžukiću pa se dogodilo malo čudo?

Nasmijati Marija Mandžukića u javnosti znači i napraviti malo čudo.

  • Sport

  • 04. Mar. 2021  04. Mar. 2021

  • 0

Dok je igrao za Juventus, zbog svoje ozbiljnosti i hladnokrvnosti, Mandžukić je dobio nadimak Gospodin "No good", a nije bio ni previše pričljiv kad je stigao u Milan.

Međutim, među "Rossonerima" je našao svoje balkansko društvo - Zlatana Ibrahimovića, Radeta Krunića i Antu Rebića.

Mandžukiću je Ibrahimović očigledno legao, jer je uspio nešto što je rijetko kome pošlo za rukom - nasmijati Hrvata.

Šta je Ibrahimović rekao Mandžukiću pa se on nasmijao te odgovorao s rukom preko usta, moglo bi biti pitanje za milion dolara.

Inače, njih dvojica su meč protiv Udinesea propustili zbog povreda, a na kraju nisu imali previše razlog za zadovoljstvo, jer se završilo sa 1:1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...