HANA HADŽIAVDAGIĆ OPTUŽILA ZAHIRAGIĆA DA JE PRISVOJIO NJENE INICIJATIVE: "Hvala i doviđenja!"

Nakon što je zastupnik Stranke demokratske akcije podnio inicijativu u Skupštini Kantona Sarajevo da se Ramizu Dediću obezbijedi smještaj, poznata influenserica poručila je da je još prije 10 dana rekla da će ona Dediću "plaćati smještaj iz svog džepa".

  • Mini market

  • 04. Mar. 2021  04. Mar. 2021

  • 3

Haris Zahiragić, zastupnik Stranke demokratske akcije, podnio je inicijativu u Skupštini Kantona Sarajevo da se svojevrsnom simbolu Sarajeva Ramizu Dediću obezbijedi smještaj, koji dane provodi na ulici zajedno sa svojim psom Tinom.

Nakon njegove inicijative, oglasila se influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković optužujući zastupnika Zahiragića i stranku SDA da prisvajaju njene inicijative, piše "Oslobođenje".

- Molim Harisa i SDA da ne prisvajaju moje inicijative. Inicijativa je isključivo moja, pokrenuta prije 10-ak dana preko mojih društvenih mreža, kada sam rekla da ću Ramketu iz vlastitog džepa plaćati stanarinu i raja krenula prikupljati dodatno za režije. Hvala i doviđenja - napisala je Hadžiavdagić-Tabaković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...