KOME JE DANAS LAKO: "Pjevači prodaju stanove, dovijaju se kako da..."

"...prežive, a ja, srećom, nisam jedina koja zarađuje u mojoj kući."

  • Kultura

  • 04. Mar. 2021  04. Mar. 2021

  • 1

Pjevačica Goca Tržan kaže da estrada u doba pandemije koronavirusa teško živi i da jedva čeka da se situacija za njenu branšu poboljša, jer želi da nastavi da se bavi pjevanjem kao ranije, prenosi podgorički "CdM".

“Javna okupljanja su zabranjena. Niko to nije namerno uradio nama na estradi, ali je fakat da su zabava, gastronomija, hotelijeri u ozbiljnom problemu. Turizam, prevoz, takođe. Glupo je da samo mi kukamo i pričamo da smo jedini. Teško je stavrno. Imam kolega koji su u ozbiljnom problemu. Gomila ljudi koja prodaje svoje stanove, koja se dovija kako će da preživi. Srećom, nisam jedina koja zarađuje u mojoj kući. Sad je to malo palo i na mog muža, za promenu”.

Goca tokom pandemije zarađuje od voditeljskog posla, realityja i reklama na Instagramu, ali ona želi da se vrati osnovnom zanimanju, da bude pjevačica.

“Nemoguće je raditi i sad čekam da se nešto promeni na bolje”, zaključila je Goca za medije.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...