NOVOSTI NA WHATSAPPU: Pogledajte šta novo stiže na računare...

Pozivi jedan na jedan dostupni su od četvrtka, a grupni pozivi još nisu uvedeni.

  • HiTec

  • 04. Mar. 2021  04. Mar. 2021

  • 0

WhatsApp za Mac i PC računare od danas prima glasovne i videopozive, objavila je kompanija, nudeći end-to-end šifrirane pozive drugim korisnicima WhatsAppa na računarima i mobilnim uređajima, prenosi "Tportal".

Glasovno i videopozivanje nije nova ideja za WhatsApp: mobilne aplikacije za Android i iOS već nude tu funkciju, a WhatsApp je sve testirao u maloj grupi korisnika krajem prošle godine, piše "Verge". No, današnje predstavljanje znači da je ta funkcija sada dostupna svim korisnicima WhatsAppa na desktopu, ali za početak odnosi se samo na pozive jedan na jedan. 

Grupni pozivi su obećani, ali se ne zna kad se mogu i očekivati. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...