PREOKRET U SREBRENICI: "Prihvatanje mandata jedna je od opcija, ulazak u vlast..."

Predstavnik koalicije "Moja adresa Srebrenica" Sadik Ahmetović najavio je da će u toku dana izaći saopštenje za javnost sa sinoćnjeg sastanka u Sarajevu između predstavnika koalicije i lidera političkih partija.

  • Politika

  • 05. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 0

Prema njegovim riječima, sastanak je bio jako dobar i doneseni su dobri zaključci, o čemu će u toku dana biti izdato saopštenje.

"Prihvatanje mandata je jedna od opcija. Ulazak u vlast nije opcija bez odluke Ustavnog suda, donošenja zakona o zabrani negiranja genocida, otvaranje dijaloga o pravednom rješenju za Srebrenicu s novim statutom", naveo je Ahmetović u izjavi za Fenu.

Predstavnici koalicije "Moja adresa Srebrenica" bojkotirali su ponovoljene izbore u Srebrenici 21. februara te su tada najavili da neće prihvatiti mandate u Skupštini opštine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...