JEDAN OD NAJPOZNATIJIH BEOGRADSKIH PJEVAČA HITNO PREBAČEN U BOLNICU: U teškom je stanju…

Za sada još nije priključen na respirator.

  • Regija

  • 06. Mar. 2021  06. Mar. 2021

  • 0

Jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike u Srbiji Predrag Živković Tozovac (85) primljen je jučer u toku dana u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu sa potvrđenim koronavirusom i upalom pluća.

- Krvna slika mu nije dobra, za sada jeste u teškom stanju, ali je stabilno. Nije priključen na respirator, već prima kiseoničnu terapiju. Njegovo stanje će se aktivno pratiti tokom noći, lekari čine sve da mu pomognu, ali je rano davati bilo kakve prognoze, videćemo kako će se situacija razvijati - kazao je za beogradske medije izvor dobro upućen u zdravlje pjevača.

Tozovac je rođen je 1936. godine u Kraljevu, od oca Svetozara Toze Živkovića, po kojem je i dobio nadimak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...