PRVO SE SLIKALA GOLA, A SAD I OVO: Supruga bivše Realove zvijezde progovorila o seksualnom životu...

Tamara Gorro se u nekoliko navrata slikala gola i slike dijelila s fanovima.

  • Show

  • 07. Mar. 2021  

  • 0

Bili su to njeni načini da protestvuje protiv određenih stvari. Čudan način, ali muškarcima jako simpatičan i privlačan.

Njen suprug Garay, koji je igrao u Real Madridu i Valenciji do početka koronavirusa, a nedavno se kao slobodan agent povezivao s Liverpoolom, nije imao ništa protiv toga i uglavnom je podržavao svoju suprugu.

A Tamara, koja ima 34 godine, priznaje da više nema toliku želju za seksualnim odnosima sa suprugom s kojim je u braku od 2012. godine i sa kojim ima dvoje djece.

"Ako me pitate imam li isti seksualni apetit kao prije, moj odgovor je - ne. Ne znam je li to sve u nedostatku vremena ili nedostatku želje, ali istina je... Ne znam stvarno. Volim svog muža, ali to je tako", priznala je španska ljepotica.

"Ne želim, kao prije, seks sa svojim suprugom svaki dan. Iscrpljena sam. Mislim da će se mnogi ljudi poistovjetiti sa mnom".

 

U podcastu u kojem je bila gost, govorila je o još nekim seksualnim temama, pa je upitna da li voli igračke u krevetu.

"Stručnjak sam i uvijek su mi se sviđale, ali ja ih ne koristim kako bih nadomjestila svog supruga".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...