VUČIĆ SE POŠTENO IZBLAMIRAO: "Od patnje majki, važnija mu radikalska poruka o vinu..." (VIDEO)

"Vino je, dakle, važnije od majke mrtvog sina koja pita "Zašto ste nam ovo uradili?". Zato, gospođo, jer je od vaše patnje važnija poruka radikalske vlasti sadističkim sadržajem na 13 TV kanala istovremeno", rekla je Jelena Obućina.

  • Regija

  • 07. Mar. 2021  

  • 0

"Od šokiranja svijeta se odustalo, od maltretiranja naroda nije. Predsjednik se danas izvinio, ali ne građanima Srbije zbog toga što ih je sinoć fotografijama obezglavljenih ljudi uznemirio, nego Hrvatskoj jer je povrijedio nepca ljubitelja malvazije. Vino je, dakle, važnije od majke mrtvog sina koja pita "Zašto ste nam ovo uradili?". Zato, gospođo, jer je od vaše patnje važnija poruka radikalske vlasti sadističkim sadržajem na 13 TV kanala istovremeno", rekla je Jelena Obućina u najavi "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

Predsjednik je žrtva i nema veze sa kriminalcima koje je njegova vlast othranila. Žrtve su i predsjednikov brat, otac i sin, jer je on prisluškivan 1.572 puta. Novak Nedić je žrtva insinuacija. Onda se predsjednik umio pre nego što je postalo jasno da Nebojša Stefanović još nije žrtva, a nije isključeno da bi mogao da postane dželat - rekla je Obućina.

Zbog Vučićevog govorenja o žrtvama "sve je stalo".

- Dva sata nije bilo ni kviza, ni serije, ni filma, ni emisije o kuvanju, samo bljutav rijaliti o smrti i brojevima. Ali, vijesti nije bilo - istakla je voditeljka "Pregleda dana" i zaključila:

- "Pregled dana" ispravlja grešku. Imamo vijest o smrti i brojevima. Šansa da je broj umrlih od kovida u rasponu od 13 do 17, kako nam mjesec dana pričaju, jesu jedan prema tri milijarde. 30 puta uzastopno crveno na ruletu. Pa, nije li to šokantno? Takoreći, radikalno laganje naroda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...