STRAŠNO: Sarajevski doktor objavio snimak pluća mladog pacijenta s Covid-odjeljenja, riječ je o nepušaču...

U Sarajevu je jučer bilo 430 hospitaliziranih pacijenata na Covid odjeljenima, objavio je to na svom doktor Dragan Stevanović.

  • Društvo

  • 09. Mar. 2021  09. Mar. 2021

  • 0

Doktor Stevanović na svom Facebook profilu objavio je CT pluća jednog od pacijenata, mladog čovjeka koji je nepušač i koji je bio zdrav prije infekcije koronavirusom.

 

“Za one koji ne znaju, zdrav je crni dio pluća. Doktori, neznalice, peta kolona, diktatori itd. posegnuli su za slamku spasa i ordinirali lijek koji je pacijent kupio. Oporavlja se”, poručio je doktor Stevanović i dodao:

“Lijek je skup i ne može se nabaviti na teret zdravstvenog osiguranja. I svi ostali hospitalizirani bolesnici imaju upalu pluća. Nadati se da će što manje njih imati ovako tešku. I vi, dragi sugrađani, možete pomoći da što manje naših građana oboli.”

Još jednom je napomenuo da su mjere prevencije svrsishodne, razumne i nužne.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...