BURNO U PARLAMENTU REPUBLIKE SRPSKE: Milorad Dodik digao sve na noge, glavna tema Valentin Inzko

Sjednica Kolegija Narodne skupštine zakazana je za 11.00 sati.

  • Politika

  • 09. Mar. 2021  

  • 7

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović sazvao je sjednicu Kolegija, na kojoj bi trebalo da bude utvrđen prijedlog dnevnog reda i termin održavanja posebne skupštinske sjednice na zahtjev srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Za dnevni red 18. posebne sjednice Narodne skupštine Dodik je predložio tačku – ocjena rada visokog predstavnika i dolasku novog, primjena Aneksa 10 Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH u periodu razgovora o imenovanju novog visokog predstavnika.

Sjednica Kolegija Narodne skupštine zakazana je za 11.00 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...