VRLO LEŽERNO: Eva Longoria u modelu trenerke koji preferiraju muškarci (FOTO)

Eva je velika ljubiteljica tajica i trenerki koje ne skida sa sebe u slobodno vrijeme.

  • Žena

  • 10. Mar. 2021  

  • 0

Na Dan žena Eva Longoria uputila se u trgovinu brenda "Alo Yoga" kako bi kupila opremu potrebnu za vježbanje joge. Slavna 45-godišnja glumica i producentica dio svoje odjevne kombinacije prilagodila je međunarodnom prazniku.

Naime, nosila je majicu s natpisom feminist. Ostatak njezinog izdanja bio je vrlo ležeran. Eva je velika ljubiteljica tajica i trenerki koje ne skida sa sebe u slobodno vrijeme, piše zadovolna.hr.

Eva LongoriaEva Longoria(Foto: Profimedia)

Jednostavne kombinacije u sportskom stilu idealne su za aktivnu mamu koja je ovaj put odabrala donji dio trenerke s takozvanim drop crotch dizajnom koji je kombinirala s klasičnim bijelim tenisicama i šiltericom.

Eva LongoriaEva Longoria(Foto: Profimedia)

Ovakav tip modela sportskih trenerki (i hlača) sa spuštenim međunožjem posebno vole nositi muškarci. U pitanju je jedna od malo modernijih verzija takozvanih harem hlača koje su pak popularnije kod pripadnica ljepšeg spola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...