KONAKOVIĆ O IVANI MARIĆ: “Njene izjave su nesmotrene, ako ona bude kandidatkinja razgovaraću sa koalicionim partnerima”

Nikada nećemo pristati na podjelu BiH, istakao je Konaković.

  • Mini market

  • 12. Mar. 2021  

  • 2

Predsjednik Naroda i Pravde (NiP) Elmedin Konaković smatra da politički lideri u Bosni i Hercegovini vode sve procese ka konačnoj podjeli BiH te je poručio da nikada neće pristati na podjelu BiH.

Konaković je danas na pres-konferenciji organiziranoj u Sarajevu povodom tri godine postojanja te stranke najavio i održavanje kongresa te stranke sredinom godine ili onda kada epidemiološke mjere to budu dozvoljavale.

Govoreći o mogućoj kandidaturi Ivane Marić za dogradonačelnicu Grada Sarajeva ispred Naše stranke, Konaković je kazao da ona još nije zvanična kandidatkinja te da će razgovarati s koalicionim partnerima ako to bude slučaj, piše Oslobođenje.

Njene izjave o Bošnjacima i Haškom tribunalu, Konaković je nazvao nesmotrenim koje su pokazatelj njenih analitičkih kapaciteta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...