POLITIČKA ANALITIČARKA IVANA MARIĆ POZVANA U TUŽILAŠTVO KS: Razlog je…

Ovu informaciju su potvrdili iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

  • Društvo

  • 11. Jun. 2021  11. Jun. 2021

  • 0

Tužilaštvo Kantona Sarajevo pozvalo je na razgovor Ivanu Marić, političku analitičarku.

Ovu informaciju potvrdili su iz Tužilaštva Kantona Sarajevo za portal Radiosarajevo.ba.

"Navedena je po nalogu dežurnog tužioca pozvana da se u svojstvu svjedoka izjasni o navodima objavljenim na društvenoj mreži Twitter", rekla je Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva KS.

Podsjetimo da je Marić prije nekoliko dana objavila objavu putem Twittera o "čovjeku iz policijskih struktura".

"U priči mi reče da ima prijatelja koji se zamjerio krupnim zvjerkama, jer radi na razotkrivanju njihovog kriminala. Kaže mi da mu je taj prijatelj dao kovertu i rekao mu da je, ako se njemu nešto desi, preda meni", napisala je Marić.

Pojasnila je i kako nije posumnjala u ovu priču te da je kompliment, jer vjeruje da će se pobrinuti kako bi javnost saznala sadržaj koverte.

Međutim, objava je, u međuvremenu, izbrisana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...