GRUPA "HURRICANE" PRED ODLAZAK NA TAKMIČENJE: "Zbog Evrovizije gladujemo" (VIDEO)

Djevojke su se složile u tome da puno rade te da se nadaju da će predstaviti Srbiju, ali i svoju numeru, na najbolji mogući način.

  • Estrada

  • 15. Mar. 2021  16. Mar. 2021

  • 0

Devojke iz grupe Hurricane, odnosno, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, dale su intervju za portal Nova.rs u kojem su, između ostalog, pričale o predstojećoj Evroviziji i konačnom odlasku u Roterdam. Devojke su otkrile da danonoćno vježbaju, "gladuju", te da zbog takmičenja nemaju puno vremena za privatne stvari.

“Pripremamo se tako što gladujemo. Ja sam dva dana na dijeti, ovo je postalo neizdrživo. Kamera dodaje još osam kilograma, tako da je to nepodnošljivo”, rekla je Ivana Nikolić kroz smeh.

Djevojke su se složile u tome da puno rade, te da se nadaju da će predstaviti Srbiju, ali i svoju numeru, na najbolji mogući način.

U razgovoru  Ksenija Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, otkrile su neke interesantne, do sada nepoznate stvari o sebi. Kroz smijeh su se dotakle “intrigantnih” pitanja, poput onih o momcima i seksu.

Razgovor sa djevojkama koje će Srbiju ove godine predstavljati na Evroviziji u Rotterdamu možete pogledati u videu:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...