NJOJ DOBRO STOJE: Jennifer Aniston u trapericama koje nisu izgubile na popularnosti

Traperice ravnog kroja klasika su koja je uvijek u trendu.

  • Žena

  • 16. Mar. 2021  16. Mar. 2021

  • 0

Pandemija je zakomplicirala i odlaske frizeru, ali kosa se mora održavati, naročito ako ste holivudska zvijezda. Tako je i Jennifer Aniston otišla kod frizera, a glumica je još od doba "Prijatelja" vjerna frizeru Chrisu McMillanu, koji je zaslužan i za njezinu kultnu "Rachel frizuru" koju su devedesetih mnogi željeli kopirati.

Jennifer Aniston u ponedjeljak je posjetila frizerski salon na Beverly Hillsu kako bi osvježila svoju prepoznatljivu frizuru, kakvu glumačka zvijezda nosi već godinama. Fotoreporteri su je primijetili na odlasku iz salona pa smo tako dobili priliku vidjeti šta je Jennifer odjenula za odlazak na frizuru.

Njezin izbor bila je vrlo ležerna kombinacija koja se lako kopira, sačinjena od tamnoplavih traperica ravnog kroja i crne veste s dezenom, dok je dolje nosila jednostavne bijele tenisice sa "skrivenim" vezanjem ili zatvaranjem na čičak. Svom opuštenom dnevnom stajlingu Jennifer je još dodala veću crnu torbu koju je nosila preko tijela, piše Zadovoljna.hr.

Jennifer Aniston u trapericama i bijelim tenisicama - 2Jennifer Aniston u trapericama ravnog kroja i bijelim patikama (Foto: Profimedia)

Traperice ravnog kroja klasika su koja je uvijek u trendu, pa i u doba vladavine skinny modela nisu izgubile na popularnosti.

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...