PRVA DAMA SAD-a ZADALA MODNU ZADAĆU: Cipele s kojima ne može pogriješiti i detalj elegantnog kostima koji sužava struk

Elegantan kostim Jill je spojila s cipelama s kojima se jednostavno ne može pogriješiti, crnim salonkama s visokom tankom potpeticom. Decentan nakit podigao je outfit za koji Jill Biden zaslužuje čvrstu modnu peticu.

  • Žena

  • 17. Maj 2022  17. Maj 2022

  • 0

Jill i Joe Biden sudjelovali su u obilježavanju memorijalnog dana Nacionalne mirovne garde u Washingtonu. To je 41. po redu obilježavanje toga dana u kojem sudjeluje poseban red američke policije zvan nacionalni bratski red policije.

Jill Biden u kostimu i salonkama - 3Jill Biden u kostimu i salonkama - 5

Američki predsjednički par sudjelovao je u ceremoniji kojoj su prisustvovali i drugi visoki dužnosnici. Pri odabiru stajlinga za tu prigodu Jill Biden držala se dress codea u decentnoj i elegantnoj odjevnoj kombinaciji, piše Zadovoljna.hr.

Jill Biden u kostimu i salonkama - 4Jill Biden u kostimu s peplumom i salonkama (Foto: AFP)

Prva dama SAD-a obukla je crni kostim s bijelim crtama sačinjen od uže suknje dužine do koljena koja sa strane ima dvije bijele crte. Gornji dio kostima krojen je u obliku topa s peplumom, detalja u obliku volana koji lijepo oblikuje struk. I na gornjem dijelu kostima nalaze se bijele crte, na predjelu struka, na rubovima i s bočne strane.

Elegantan kostim Jill je spojila s cipelama s kojima se jednostavno ne može pogriješiti, crnim salonkama s visokom tankom potpeticom. Decentan nakit podigao je outfit za koji Jill Biden zaslužuje čvrstu modnu peticu.

Jill Biden u kostimu i salonkama - 2Jill Biden u kostimu s peplumom (Foto: AFP)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...