JENNIFER LOPEZ OPET PRIVLAČI PAŽNJU SVOJIM MODNIM KOMBINACIJAMA: Ovo mogu nositi samo najhrabrije… (FOTO)

Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to ide li u teretanu ili na glamurozni svečani tepih.

  • Žena

  • 22. Mar. 2021  22. Mar. 2021

  • 0

Na svom profilu na Instagramu Jennifer Lopez podijelila je i djelić onoga što je nosila na snimanju za novu kolekciju cipela s njezinim potpisom, a koje je napravila za brend Designer Shoe Warehouse (DSW).

Kao što i priliči latino divi i njezinom ukusu, u proljetnoj kolekciji može se naći nekolicina štikli, tenisice sa skrivenom povišenom potpeticom, ali i ljetne sandale-platforme.

Obožavaocima je za oči zapala jedna ležerna, ali vrlo odvažna kombinacija u kojoj američka pjevačica promovira upravo potonji tip obuće – crne sandale-platforme otvorenih prstiju.

Crne kožnate sandale vrlo su fleksibilan model koji se može kombinirati za dnevne i večernje prilike – s lepršavim suknjama, kratkihmi dugim hlačama, a posebno s malim crnim haljinama, piše Zadovoljna.hr.

Jennifer je na svom Instagramu pokazala da idu čak i uz trenirke. Iako je kroj odjevne kombinacije bio vrlo ležeran, slavna Amerikanka odlučila se za rupičasti model koji je razotkrio njezino donje rublje te koji bi zbog toga odjenula rijetko koja žena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...