HOROR U TRGOVAČKOM CENTRU: Više mrtvih i povrijeđenih u pucnjavi, specijalci okružili mjesto napada

Kamere su snimile i kako policajci u lisicama odvode jednog muškarca bez majice.

  • Hronika

  • 23. Mar. 2021  23. Mar. 2021

  • 0

U trgovini "King Soopers" u gradu Boulderu u američkoj saveznoj državi Colorado u ponedjeljak je u pucnjavi više osoba izgubilo život, a nekoliko ih je i povrijeđeno, potvrdila je lokalna policija ne iznoseći broj žrtava, ali napominjući da je osumnjičenik priveden te da je opasnost zbog koje su ranije upozoravali građane da se ne približavaju području, prošla.

"ABC News" piše da je policija prvo dobila dojavu da je neko upucan na parkingu ispred trgovine, a kada su došli na mjesto događaja, naoružana osoba na njih je otvorila vatru. Izvor iz policije rekao je za ABC da je napadač bio naoružan puškom.

Na videu sa mjesta pucnjave može se primijetiti veliki broj policijskih vozila i najmanje šest vozila hitne pomoći, a sletjeli su i helikopteri hitne medicinske službe. Kako doznaje "ABC News", na mjesto pucnjave stigla je i jedinica specijalne policije.

Kamere su snimile i kako policajci u lisicama odvode jednog muškarca bez majice.

Muškarac koji je u vrijeme pucnjave bio u trgovini, kaže da su se čula tri pucnja, nakon čega su svi počeli bježati. Rekao je da su potrčali prema dijelu dućana za zaposlenike, koji su im potom rekli kako da pobjegnu iz zgrade.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...