OVO JE DOKAZ: Koliko crveni ruž može dramatično promijeniti izgled lica (FOTO)

Ženama svijetlije kose i puti bolje stoje ruževi svijetlocrvene boje.

  • Žena

  • 23. Mar. 2021  23. Mar. 2021

  • 0

Nekoliko istraživanja potvrdilo je da su upravo crvene usne na ženama neodoljivi mamac za jači spol. Ne čudi, stoga, što brojne dame biraju upravo ovu boju ruža kada žele zavesti muškarca ili zablistati na nekoj posebnoj svečanosti. Probali ste nositi crveni ruž, ali mislite da vam ne stoji? Ne brinite se, vjerovatno niste našli savršenu nijansu. Visažisti tvrde da svaka žena može naći svoj savršeni crveni ruž.

Najopćenitije pravilo kaže da boju ruža treba uskladiti s bojom kose i puti. Ženama svijetlije kose i puti bolje stoje ruževi svijetlocrvene boje. Ženama tamnije kose i puti bolje stoje ruževi zagasitijih nijansa, piše Zadovoljna.hr.

No, pravila su tu da se krše.

Koliko crveni ruž može dramatično promijeniti izgled lica, dokazuju i brojne slavne žene iz svijeta showbiznisa.

Slavne žene s neutralnim i crvenim ružem - 6I crvenokosa Jessica Chastain rado nosi crveni ruž (Foto: Getty Images)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...