POTPUNO GOLA, NE SAMO DO POLA: Kćerka Brucea Willisa i Demi Moore zaprepastila fanove fotografijom na Instagramu

Tallulah Willis objavila je neobičnu fotku i čudan propratni tekst na svom Instagram profilu.

  • Show

  • 25. Mar. 2021  25. Mar. 2021

  • 0

Najmlađa kći nekadašnjeg holivudskog para Brucea Willisa i Demi Moore pozirala je potpuno gola u fetusnom položaju, sklupčana na travi, a fotka je drugi dio trodijelne objave u kojoj je Tallulah objavila nekoliko fotki svog doma.

"Opraštam se od ovih zidova unutar kojih je ljubav cvjetala, prijatelji su postali porodica, životinje su odlazile i dolazile, prazan prostor i plašljivo koprcanje rodili su nepoznat užitak dizajna interijera", započela je 27-godišnja Tallulah, koja se, kao i njene dvije starije sestre Scout i Rumer, borila s ovisnostima zbog teškog tinejdžerskog doba prouzročenog lošim odnosom majke i oca nakon njihovog razvoda.

"Dotakla sam dno među ovim zidovima, postavljala bezglasna pitanja od kojih me danas prolazi jeza. Krivila sam kuću i htjela pobjeći. Ali, usred svih njenih transformacija i mojih promjena frizure, osjećam se potpuno. Kao zaljubljena žena koja se bori za sreću u svakom danu i govori glasnije no što je ikad mislila da će moći. Zato ću uzeti što trebam, ostatak ostaviti tebi, slatki dome, jer postoji još puno toga što moram proživjeti", završila je, a u "Daily Mailu" vjeruju kako je Tallulah ovom objavom najavila selidbu u drugi dom sa svojim dečkom Dillonom Bussom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...