TESTIRANJA U KCUS-u DO 18 SATI: Ponovo natpolovičan broj pozitivnih uzoraka...

Novi slučajevi zaraze zabilježeni su u tri kantona: Kanton Sarajevo (99 novozaraženih), Unsko-sanski kanton (29 novozaraženih) i BPK Goražde (16 novozaraženih).

  • Vijesti

  • 26. Mar. 2021  27. Mar. 2021

  • 0

Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu do 18 sati na novi virus korona testirano je 258 uzoraka.

Analizom uzoraka utvrđeno je prisustvo virusa Covid-19  kod 144 uzorka, potvrđeno je za Hayat.ba.

Novi slučajevi zaraze zabilježeni su iz tri kantona: Kanton Sarajevo (99 novozaraženih), Unsko-sanski kanton (29 novozaraženih) i BPK Goražde (16 novozaraženih).

Podsjećamo, u posljednjem presjeku objavljenom jutros na KCUS-u je od testiranih  445 uzoraka potvrđeno 148 novih slučajeva zaraze. Svi novozaraženi su sa područja Kantona Sarajevo.

Borbu sa koronom je nažalost izgubilo 14 osoba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...