ZOVU GA TURSKI JASON MOMOA: Osvojio je milione žena, a njega je osvojila italijanska ljepotica Diletta

Can trenutno glumi u rimejku kultne italijanske serije iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća "Sandokan".

  • Show

  • 27. Mar. 2021  27. Mar. 2021

  • 0

Turskog glumca Cana Yamana (31) mnogi fanovi zovu “turski Jason Momoa“, a vjerovatno ni slutio nije da će osvajati srca žena širom svijeta, jer je završio pravni fakultet u Istanbulu te je radio u advokatskoj kući. Ovaj ljepotan na svom Instagramu ima više od osam miliona pratilaca.

Gotovo svakodnevno dijeli im zgodice iz svog poslovnog i privatnog života, a najviše lajkova dobivaju objave na kojima je oskudno odjeven. Obožavateljice su lude za njegovim savršeno isklesanim tijelom i lijepim licem.

Can je kosovsko-makedonskih korijena, a glumom se počeo baviti sasvim slučajno. Naime, on je, čisto iz radoznalosti i ne očekujući ništa, otišao na audiciju za jednu TV seriju i dobio ulogu. Proslavio se u seriji “Dolunay”, a uloga fotografa i vlasnika marketinške agencije u seriji “Sanjalica” upisala ga je trajno među zvijezde.

Can trenutno glumi u rimejku kultne italijanske serije iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća “Sandokan”, čija se premijera očekuje u oktobru. Na snimanju u Italiji upoznao je sadašnju djevojku, sportsku novinarku Dilettu Leottu (29). Par dijeli i zajedničke objave na društvenim mrežama.

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...