KAO DA JE MUZEJ: Građani BiH koji se vakcinišu u Beogradu, upisuju se u knjigu utisaka; Vučić sigurno uživa u divnim riječima...

Građani BiH koji su se vakcinisali u Beogradu, uputili su brojne poruke zahvalnosti srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću u knjizi utisaka na Beogradskom sajmu, gdje se odvija imunizacija.

  • Društvo

  • 27. Mar. 2021  27. Mar. 2021

  • 14

"Hvala iz Sarajeva", "Svaka vam čast", "Hvala, komšije", "Svaka čast! Voli vas Tuzla. Hvala, hvala, hvala"... samo su neke od brojnih poruka koje su bh. građani upisali u knjigu utisaka.

Posebno su zahvalili predsjedniku Srbije Vučiću na prilici da dobiju vakcinu i nastave s normalnim životom.

"Hvala predsjedniku Vučiću! Hvala svim ljudima koji su angažovani ovdje u Hali 3 i brinu se da sve prođe bez problema", također je jedna od poruka koju su u knjigu utisaka upisali građani iz Sarajeva, Tuzle, Pala...

Inače, fotografije ovih poruka zahvalnosti na društvenim mrežama podijelio je novinar Dejan Kožul.

(SB/Vijesti.ba) 

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...