UŽIVA U SUNCU DOMINIKANE: J. Lo uz pjesme bivšeg dečka preboljeva raskid

Jennifer Lopez, američka pjevačica i latino diva, koja je dva puta nominovana za nagradu Grammy, opuštala se preko vikenda u kupaćem kostimu.

  • Show

  • 29. Mar. 2021  29. Mar. 2021

  • 0

Latino diva Jennifer Lopez, izgleda, ne pati previše zbog raskida ako je suditi po njenim objavama na društvenim mrežama. Najviše pažnje privukao je video koji je objavila na Instagramu, a na kome uživa u Dominikanskoj Republici, što bi se reklo, za sve pare.

Jennifer Lopez, američka pjevačica i latino diva, koja je dva puta nominovana za nagradu Grammy, opuštala se preko vikenda u kupaćem kostimu.

Ona je pijuckala koktel u nizu od tri videa koja je objavila na Instagram storijima iz hidromasažne kade.

Slavna J. Lo na snimcima se opušta uz pjesmu bivšeg partnera Drakea. Video koji je objavila i na TikToku, jasno daje do znanja kako je dobro raspoložena i uživa u kratkom predahu od snimanja novog filma.

J. Lo i 45-godišnji Alex Rodrigez bili su vjereni, ali je njihov odnos ovoga mjeseca poljuljan. Pričalo se o raskinutoj vjeridbi, o prevari i trećoj osobi, a onda su 13. marta rekli za američke medije da rade na poboljšanju svog odnosa.

Drugi mediji u međuvremenu su tvrdili da su se razišli nakon što je zvijezda rijalitija “Southern Charm” Medison Lekroj priznala da je razgovarala s Alexom telefonom i “slala mu privatne poruke na Instagramu”, ali i to da nisu u vezi.

Lopez je u Dominikanskoj Republici, producira i glumi glavnu ulogu u filmu “Shotgun Wedding”, a nedavno je objavila i fotografiju sa snimanja u kojoj pozira u zlatnoj vjenčanici.

U filmu ćemo, također, moći da vidimo i zvijezde poput Lennyja Kravitza, Josha Duhamela i Jennifer Coolidge.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...