NIKO NIJE ZNAO DA JE U DRUGOM STANJU: Slavna pjavačica trudnoću uspjela sakriti do samog kraja...

Za sada ne otkriva hoće li dobiti djevojčicu ili dječaka, ali se pohvalila kako je njezin suprug spreman preuzeti svoj dio odgovornosti, pa i više od toga kada se najesen vrati sa porodiljskog.

  • Show

  • 30. Mar. 2021  30. Mar. 2021

  • 0

Britanska pjevačica Ellie Goulding mnoge je zaprepastila viješću kako sa suprugom Casparom Joplingom očekuje njihovo prvo dijete. Poslovično učinkoviti britanski tabloidi u njezinom su slučaju zakazali sve dok potkraj februara nije sama objavila da je već u 30. sedmici trudnoće.

- Još malo i postat ću mama. Još imam čudan osjećaj dok naglas izgovaram te riječi – rekla je 34-godišnja autorica hita "Love Me Like You Do", otkrivši pritom kako joj je u prikrivanju sretne vijesti pomogla zima. Široki kaputi maskirali su trudnički trbuh, a naruku su joj išle i mjere protiv Covida-19, jer zbog zatvaranja jedva da je ikamo išla, a nije primala ni posjete. Sada je, pak, za britanski ”The Telegraphu” otkrila zašto je toliko dugo tajila trudnoću.

image Foto: Shutterstock

Ellie dodaje kako je sa suprugom, trgovcem umjetninama koji trenutno pohađa MBA studij na Oxfordu, poput mnogih sunarodnjaka, živjela u opsadnom stanju.

Nekoliko puta mijenjali su prebivalište u Oxfordshireu i Londonu dok nedavno nisu kupili kuću. Sve to trebalo je organizirati i pospremiti u mentalne ladice tako da je tek nedavno bila spremna suočiti se sa promjenom koju donosi dijete.

- Uvijek sam se definirala kao muzičarka na turneji. To sam ja i to radim. Nisam još planirala postati mama. Konačno, nikada nisam osjećala da ijedna žena mora biti definirana majčinstvom. Saznala sam da sam trudna u augustu, kad smo Caspar i ja slavili prvu godišnjicu braka. Bilo je ludo. To nije bio plan. Pomisao na trudnoću nije mi izgledala kao stvarnost – kaže pjevačica.

image Foto: Shutterstock

Za sada ne otkriva hoće li dobiti djevojčicu ili dječaka, ali se pohvalila kako je njezin suprug spreman preuzeti svoj dio odgovornosti, pa i više od toga, kada se najesen vrati sa porodiljskog.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...