NEŠIĆ ODGOVORIO GLIGORIĆU: "U DNS-u postoji odgovornost za izborni rezultat"

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić kaže da je sada već bivši poslanik te stranke Slavko Gligorić častan i pošten čovjek, kome želi sreću, ali da u DNS-u postoji kriterij koji se zove odgovornost za izborni rezultat.

  • Politika

  • 30. Mar. 2021  30. Mar. 2021

  • 0

Komentarišući izlazak Gligorića iz Kluba poslanika DNS-a u Narodnoj skupštini, Nešić za "Srpskainfo" kaže da su nesuglasice nastale zbog lošeg izbornog rezultata Gradskog odbora u Doboju, koji je vodio upravo Gligorić.

– Rukovodstvo DNS-a nije zadovoljno izbornim rezultatom stranke od 4,5 odsto u Doboju, iako smo od opozicionih partija broj jedan u tom gradu. Ipak, 4,5 odsto ne odgovara rejtingu DNS-a i njegovoj dvadesetogodišnjoj istoriji. Gospodinu Gligoriću sam saopštio da ne može biti dalje predsjednik Gradskog odbora, što on nije prihvatio – kaže Nešić.

Gligorić je na konferenciji za novinare rekao da je DNS napustio zbog neslaganja s liderom stranke oko prijedloga „kako ići u budućnost i promjene“. Međutim, Nešić poručuje da nikada nije čuo nijednu Gligorićevu ideju, piše "Srpskainfo".

– To mogu da potvrde i drugi iz DNS-a. Ako je imao neke ideje, onda ih nije javno saopštavao. U DNS-u postoji odgovornost za izborni rezultat. Za razliku od nekih drugih stranaka, mi ne bježimo od toga da povučemo rezove tamo gdje taj rezultat nije zadovoljavajući – zaključuje Nešić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...