NAČELNIK SRĐAN MANDIĆ U NEVJERICI: "Oni su dotakli dna, sve je laž…"

Vlada Kantona Sarajevo ponovo će na funkciju direktora Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća "Rad" imenovati Veru Arnautović, koja je ovu funkciju obavljala u vrijeme "šestorke".

  • Politika

  • 01. Apr. 2021  01. Apr. 2021

  • 0

Povodom optužbi pojednih medija kako je nova direktorica KJKP „Rad“ Vera Arnautović došla na to mjesto posredstvom rodbinskih veza s načelnikom sarajevske općine Centar Srđanom Mandićem, kontaktirali smo Mandića, koji kategorički sve demantira, kazavši da su pojedinci dotakli dno.

Izvor: Facebook

"Vera Arnautović i ja nismo ni u kakvim rodbinskim odnosima. Gospođa Arnautović je vrhunski profesionalac, koja je preporodila KJKP 'Rad' u prvoj godini mandata zadobivši simpatije radnika. Angažovana je kao nestranački kandidat i vrlo brzo će se pokazati da je njen povratak pravo rješenje", kazao je za "Slobodnu Bosnu" načelnik općine Centar Sarajevo Srđan Mandić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...