ONA JE BOMBA: Kćerka slavne Cindy Crawford u kampanji za intimno rublje neodoljivo podsjeća na majku (FOTO)

Mlada nasljednica legendarnog supermodela oduševljava svakom novom kampanjom, sada je postala zaštitno lice za "Calvin Klein", modnu kuću koja je s njenom majkom usko sarađivala devedesetih godina 20. stoljeća.

  • Show

  • 03. Apr. 2021  03. Apr. 2021

  • 0

Zvijezdu nove kampanje "Calvina Kleina" mogla bi se vrlo lako zamijeniti za mladu Cindy Crawford. To je, zapravo, njezina kći Kaia Gerber, koja je slika i prilika svoje majke, legendarnog supermodela devedesetih godina. Guste obrve i napućene usne nevjerovatno podsjećaju na zaštitne crte zbog kojih je Cindy postala muza CK na vrhuncu svoje karijere.

Crawford je redovno nosila revije za tu modnu kuću, a Kaia je upravo za "Calvina Kleina" prvi put prošetala pistom, noseći njihovu kolekciju iz sezone jesen/zima 2018.

Fotografije koje je Kaia pokazala na svom Instagramu, otkrivaju zaštitne crno-bijele fotografije na kojima nosi prepoznatljivo donje rublje "Calvina Kleina" - s istaknutom gumenom trakom. Fotografije je snimio Ryan McGinley. Na službenom CK profilu, vidi se i ostatak kampanje koju je mlada modna nasljednica dostojno predstavila - bijele traperice, plave odrezane traperice, bijela vesta i čizme.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...