FILMSKA LJUBAVNA PRIČA SLAVNOG GLUMAČKOG PARA: Pokušali su ih razdvojiti, ali sve je bilo uzalud…

U američkim medijima pojavila se teza da im je brak u problemima zbog nepodopština njihovog sina.

  • Show

  • 01. Jun. 2021  01. Jun. 2021

  • 0

Iako su od dana kada su jedno drugome na Bahamima rekli "da" prošle 23 godine, Cindy Crawford i Rande Gerber vole se kao da su tek vjenčali. Manekenka je objavila na Instagramu dirljivu posvetu suprugu uz fotografiju s njihovog vjenčanja 1998. u Nassau‘s Ocean Clubu.

"Ova noć prije 23 godine bila je čarobna, a ti si još taj! Sretna godišnjica! Volim te."

Na fotografiji se grle na plesnom podiju, a Cindy je nosila legendarnu bijelu mini haljinu Johna Galliana.

Tada je bila na vrhuncu karijere, s neuspjelim brakom iza sebe. Bila je, naime, udana za holivudsku zvijezdu Richarda Gerea.

Kada se tri godine poslije razvoda od zgodnog glumca udala za privlačnog vlasnika lanca noćnih barova i klubova, mnogi su se bili spremni okladiti da to neće dobro završiti. Špekuliralo se kako njezin drugi suprug predobro izgleda, a da ne poklekne iskušenjima na radnom mjestu.

S druge strane, oko prelijepe brinete uvijek se vrzmala četa udvarača spremnih da ulete u slučaju da se posvađa sa mužem. Od tada do danas, gotovo da nije prošla godina a da ih neko nije pokušao razvesti.

U američkim medijima pojavila se teza da im je brak u problemima zbog nepodopština njihovog sina Presleyja (21) - uhapšen je početkom 2020. zbog vožnje pod utjecajem alkohola i droge te osuđen na tri godine uvjetno, a nedugo poslije tog incidenta mladić je na svoj obraz ispod desnog oka dao istetovirati riječ "misunderstood", što znači "neshvaćeni".

I kćer Kaia (19) navodno im je lani priuštila živciranje zbog veze s američkim komičarom Peteom Davidsonom (27), jer je djevojke mijenjao poput čarapa. Nepoćudna veza njihove jedinice bila je dodatni razlog za svađe zbog kojih se nagađalo da se Cindy i Rande (opet) razvode.

Foto: Profimedia

U međuvremenu se njihov sin donekle smirio, kćer je prohodala s australskim glumcem Jacobom Elordijem (23) koji je na njih ostavio mnogo bolji dojam od Davidsona, pa se prestalo nagađati o razvodu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...