NIJAZ SKENDERAGIĆ ODBIO KANDIDATURU ZA GRADONAČELNIKA: “Zahvaljujem se svima koji su smatrali da mogu uspješno kormilariti brodom sarajevskim. Moj san je…”

"Ovo je grad kojim se trebamo ponositi i činiti sve da mu vratimo šarm i duh našeg šehera", nastavio je.

  • Politika

  • 03. Apr. 2021  03. Apr. 2021

  • 1

Nijaz Skenderagić, jedan od onih koji su se spominjali kao kandidati za gradonačelnika Sarajeva, zahvalio se na toj mogućnosti te kazao da je nije mogao prihvatiti.

Skenderagić za Klix.ba kaže kako je obavio razgovor sa povjerenikom SDP-a za Kanton Sarajevo i zahvalio se na kandidaturi za gradonačelnika Sarajeva, koju nije, kako kaže, mogao prihvatiti.

"Biti kandidat za gradonačelnika velika je čast i priznanje. Pogotovo grada kakvo je Sarajevo. Moja generacija odrastala je u ambijentu svakodnevne brige, želje i nastojanja da Sarajevo uvijek bude ljepše i bolje. U svakom pogledu. Kao što je bila čast i privilegija biti jednim od ljudi koji su bili učesnici u izgradnji objekata i organizaciji ZOI-ja '84", kaže on.

"Ovo je grad kojim se trebamo ponositi i činiti sve da mu vratimo šarm i duh našeg šehera", nastavio je.

"Zahvaljujem se svima koji su smatrali da moja malenkost može uspješno kormilariti brodom sarajevskim. Moj san je da Sarajevo opet bude kao nekad. Grad u kojem će svima biti lijepo", kazao je Skenderagić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...