UZBUNA NA BRITANSKOM DVORU: Otkriveno ko je osoba koju su Meghan i Harry optužili za rasizam…

Prijelomni trenutak dogodio se nakon što su ona i Harry objavili da očekuju dijete, a jedan član kraljevske obitelji pitao se kakvu bi boju kože mogao imati njihov sin Archie.

  • Show

  • 04. Apr. 2021  

  • 0

Jedan od najšokantnijih dijelova bombastičnog intervjua Meghan Markle i princa Harryja koji je vodila Oprah Winfrey bio je trenutak kada je vojvotkinja od Sussexa ispričala da je željela okončati život zbog nevjerovatnog pritiska i manjka potpore starijih članova kraljevske obitelji i same "institucije".

Njezin prijelomni trenutak dogodio se nakon što su ona i Harry objavili da očekuju dijete, a jedan član kraljevske obitelji pitao se kakvu bi boju kože mogao imati njihov sin Archie. Drugim riječima, hoće li biti previše tamna. Ipak, supružnici su rekli kako nikada neće otkriti ko je izrekao tako nešto, nakon čega su mnogi špekulirali o kome je riječ.

Krivica je padala na princa Charlesa, vojvotkinju Camillu pa čak i na Harryjevog brata, princa Williama, no kraljevska biografkinja Lady Colin Campbell tvrdi da je u pitanju - princeza Anne, kraljičina kći. Ipak, ona insistira da je komentar krivo shvaćen te da se zapravo odnosio na zabrinutost kako će se Meghan uklopiti u kraljevsku obitelj.

"Harry je zbog spominjanja kulture shvatio da se tu radi o boji kože. Anne je izrazila brigu o posljedicama dopuštanja da se neko 'takav' uključi u kraljevsku obitelj te je rekla da to neće izazvati probleme samo obitelji, već i djeci koja će nastati iz te veze. Harry je to odmah požurio prenijeti Meghan koja je to povezala s bojom kože. Radi se o osobi koja jedva čeka naći problem tamo gdje ga nema", izjavila je Campbell.

Također, Campbell je dodala da je Anne zabrinuta što Meghan možda "zapravo ne poštuje instituciju i obitelj u koju se udala". "Niko nije kriv za rasizam. No, princeza Anne prva je rekla Harryju da se ne ženi tom djevojkom jer ona nije prikladna za zemlju, ni za taj posao", rekla je Campbell.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...