SLAVNA PJEVAČICA ZAPREPASTILA FANOVE: Mariah Carey objavila video, pogledajte zašto je vrištala dok je primala vakcinu

Ipak, reakcije su većim dijelom bile pozitivne, a pratioci su joj čestitali na hrabrosti i kreativnosti nazivajući je kraljicom.  

  • Show

  • 06. Apr. 2021  06. Apr. 2021

  • 0

Pop diva Mariah Carey (52) objavila je na svom Instagramu video na kojem prima vakcinu protiv koronavirusa.

Pjevačica je to učinila ne bi li na vakcinisanje potaknula svoje obožavaoce širom svijeta, a video je u samo jednom danu vidjelo gotovo tri miliona ljudi. Mariah je u njemu pred medicinskim osobljem pokušala dočarati svoje osjećaje zbog iščekivanja prve doze vakcine. U trenutku kad joj je medicinska sestra zabola igru u ruku, Carey je kriknula, a uz objavu je napisala kako je tonalitet krika prva nuspojava vakcine. 

- Nuspojava vakcine: G6 - našalila se Carey.

Svojim činom uspjela je nasmijati brojne obožavaoce na Instagramu, ali i potaknuti žučnu raspravu o vakcinisanju. Javili su se i brojni antivakseri koji su je optužili da joj nije stalo do njezinih obožavalaca te su se zakleli da sami nikada neće primiti taj "otrov". 

Ipak, reakcije su većim dijelom bile pozitivne, a pratioci su joj čestitali na hrabrosti i kreativnosti nazivajući je kraljicom.  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...