PONOVO IZNENAĐUJE: Jennifer Lopez u kupaćem kostimu koji bi na javnoj plaži nosila rijetko koja žena (FOTO)

Jennifer Lopez ljubiteljica je odvažnih kreacija. Bez obzira na to odlazi li u glamuroznoj večernjoj kreaciji na crveni tepih ili ima koncert, latino diva često poseže za neobičnim modnim komadima koji privlači mnogo pažnje.

  • Žena

  • 06. Apr. 2021  06. Apr. 2021

  • 0

Jennifer Lopez privukla je pažnju i odvažnim komadom na naslovnici američkog magazina "InStyle" za maj 2021. godine na kojem pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu u boji kože koji je ukrašen metalnim aplikacijama, piše Zadovoljna.hr.

Riječ je o modelu američke dizajnerice Norme Kamali s visokim izrezima na predjelu bedara koji vizuelno produžuju noge, ali i razotkrivaju mnogo kože pa bi ga se na javnoj plaži usudile nositi samo najhrabrije dame.

Jennifer Lopez voli različite vrste kupaćih kostima - 5Norma Kamali (Foto: Profimedia)

To nije bio nikakav problem za slavnu pjevačicu koja na vlastitim koncertima često nastupa u oskudnim scenskim kostimima.

Jennifer Lopez fotografije sa snimanja podijelila je i na svojem Instagram profilu te dobila mnoštvo pohvala za svoj izgled. Obožavatelji se slažu da u 52. godini života izgleda bolje nego ikad ranije, za šta može zahvaliti dobrim genima, ali i zdravoj prehrani te redovnim odlascima u teretanu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...