GLUMAC I TV VODITELJ OSUĐEN I PONIŽEN: Hajde što je dobio novčanu i uslovnu kaznu zatvora, već će prije svake utakmice Zvezde u Beogradu morati...

...da se javi u policijsku stanicu kako bi tu proveo tačno onoliko koliko traje utakmica.

  • Show

  • 06. Apr. 2021  06. Apr. 2021

  • 0

Glumac i TV voditelj Milan Kalinić osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na kaznu zatvora od 10 mjeseci koja neće biti izvršena ukoliko u roku od dvije godine ne učini krivično djelo, kao i na novčanu kaznu od 100.000 dinara, prenose beogradski mediji..

Sudija Aleksandar Trešnjev izrekao je Kaliniću i mjeru obavezne zabrane prisustvovanja košarkaškim utakmicama KK Crvena zvezda u trajanju od godinu dana, javlja "Kurir". Sudija je naveo i da Kalinić prije svake utakmice ovog košarkaškog kluba mora da se javi u policijsku stanicu i tamo provede tačno onoliko koliko utakmica traje.

Podsjetimo, Kalinić je osuđen za nasilničko ponašanje na utakmici između Zvezde i Partizana u Pioniru 6. aprila 2019. godine. Sud je utvrdio da je pred početak utakmice prišao Daliboru Krkoviću, navukao mu jaknu preko glave i udario ga šakom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...