"TORCIDA" U "PRIJATELJSKOJ" POSJETI RESTORANU KOJI JE NOSIO ISTO IME: Navijači Hajduka došli kod vlasnika zbog Zorana Mamića; Od danas objekt ima drugi naziv...

Natpis "Torcida" ispred restorana uklonjen je još u nedjelju.

  • Šareni svijet

  • 06. Apr. 2021  06. Apr. 2021

  • 0

Kultni restoran "Torcida" danas je promijenio ime u restoran "Vicko", a sala za vjenčanja u "Ave Maria".

Ova obavijest pojavila se danas na Facebooku poznatog restorana u Donjem Polju u blizini Šibenika, inače poznatog po vrhunskoj janjetini.

Prije sedam dana, Šibenikom se proširila informacija da promjena imena nije došla bez konkretnog povoda, već da su navijači Hajduka bili u "prijateljskom" posjetu restoranu izrazivši nezadovoljstvo činjenicom da je Zoran Mamić, bivši trener Dinama, pravosnažno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz zagrebačkog nogometnog kluba, boravio prošle sedmice u restoranu gdje se fotografirao s osobljem.

"Šibenik.in" piše da su fotografije objavljene u medijima, izazvale reakciju navijača iz "Torcide" koji su, kako piše portal iz Šibenika, zahtijevali da restoran "Torcida" promijeni naziv.

Natpis "Torcida" ispred restorana uklonjen je još u nedjelju.

Vlasnik restorana Jere Šuperba demantirao je za "Šibenik.in" da je bilo ikakvih pritisaka ili dolazaka navijača iz "Torcide".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...