IPAK ŽELI OSTATI U ENGLESKOJ: Aguero bi mogao pojačati nekog od Cityjevih velikih rivala...

Povezuje se Aguero s brojnim klubovima, navodno ponuda ne manjka, ali on želi ostati u Engleskoj.

  • Sport

  • 07. Apr. 2021  07. Apr. 2021

  • 1

Na kraju sezone, redove Manchester Cityja napustit će legendarni napadač ovog kluba Sergio Aguero.

Na kraju sezone istječe mu ugovor sa Cityjem, a iz kluba su nedavno potvrdili da novi neće biti potpisan, što znači da je ovaj sjajni Argentinac u potrazi za novim klubom.

Povezuje se Aguero s brojnim klubovima, navodno ponuda ne manjka, ali on želi ostati u Engleskoj.

Kako piše "The Telegraph", 32-godišnji napadač trenutno razmišlja o Tottenhamu i Chelseaju, klubovima koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima.

Navodno je Aguero zbog želje da ostane u Engleskoj spreman preći u klub koji u sljedećoj sezoni neće igrati u Ligi prvaka.

Podsjetimo, Aguero je za City odigrao 384 utakmice i postigao 257 golova i sudjelovao je u najvećim dostignućima ovog kluba u historiji, prenose Sportske.ba.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...