ODGOVOR RADONČIĆEVOM AŠČIJI, AUTORU BLJUTAVIH PAPAZJANIJA: "Slobodna Bosna" nije objavila ništa što direktor Željko Zovko nije rekao našem novinaru (VIDEO)

Budući da su se "Dnevni avaz" i njegova nepismena bulumenta krvoločnih novinarskih lešinara (od kojih neke čak ni višegodišnji rad u "portalčiću" "Slobodna Bosna" nije uspio opismeniti niti civilizirati) posljednjih dana užurbano, u tri smjene angažirali na fabriciranju laži, neistina, pisanju potjernica i presuda, pokušali smo barem neke od njih provjeriti i pokazati ih u punom njihovom bijednom formatu.

  • Mini market

  • 07. Apr. 2021  08. Apr. 2021

  • 7

Tako smo od nekoliko izvora i saradnika gospodina Željka Zovka, direktora Zavoda za mjeriteljstvo Federacije BiH, nakon njegovog razgovora objavljenog u "Dnevnom avazu", informirani da je on nezadovoljan, ogorčen i povrijeđen medijskom interpretacijom tog razgovora, za kojeg tvrdi da je iskonstruiran.

To je bio povod da se naš novinar telefonom obrati direktoru Željku Zovku i zatraži od njega komentar, odnosno potvrdu ili demanti tih špelkulacija. Gospodin Zovko je, što se može čuti na snimku tog kratkog razgovora, kazao upravo ono što je "Slobodna Bosna" objavila danas popodne: da su njegove riječi iz neformalne komunikacije s novinarom "Avaza" montirane i krivotvorene. 

I to je sve. Direktor Zovko je najavio saopćenje povodom teksta u "Avazu" pa se nadamo da će u njemu podrobnije pojasniti u čemu je njegov nesporazum s krvoločnim biltenom Fahrudina Radončića.

("SB")

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...