STANIVUKOVIĆ RAZBJESNIO DODIKOVU "ALTERNATIVNU TELEVIZIJU": Zgrada ATV-a nema upotrebnu dozvolu, zbog čega ĆE MORATI... (VIDEO)

Stanivuković je konstatovao da su nepravilnosti utvrđene tek nakon drugog pregleda, jer su, kako tvrdi, inspektori koji su obavljali nadzor u prvom pregledu, bili prisiljeni napisati da je sve u skladu sa zakonom.

  • Politika

  • 07. Apr. 2021  08. Apr. 2021

  • 0

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković danas je kazao da Alternativna televizija nema upotrebnu dozvolu.

"Sjećate se kada sam rekao: Malo vam zgrada nije legalna? Sjećate se toga? Provjerili smo, zgrada ATV-a nema upotrebnu dozvolu", rekao je Stanivuković novinarima u Banjaluci.

Kako prenosi portal Insajder.in, Alternativna televizija d.o.o. je kažnjena novčanom kaznom od 5.500 KM zbog neposjedovanja upotrebne dozvole za objekat u kojem se nalazi sjedište te televizije.

Stanivuković je konstatovao da su nepravilnosti utvrđene tek nakon drugog pregleda jer su, kako tvrdi, inspektori koji su obavljali nadzor u prvom pregledu bili prisiljeni napisati da je sve u skladu sa zakonom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...