TRENER DINAMA PRED UTAKMICU SEZONE: "Čuo sam se sa Mamićem, rekao mi je da 'nije odavde'"

"Da, čuli smo se, ali smo više pričali o plaži na kojoj smo u Dubaiju zajedno bili."

  • Sport

  • 07. Apr. 2021  08. Apr. 2021

  • 0

Trener Dinama Damir Krznar uoči utakmice četvrtfinala Lige Evrope protiv Villarreala rekao je da s bivšim trenerom Zoranom Mamićem nije pričao o ovom susretu, već da su razgovarali o plaži u Dubaiju na kojoj su zajedno provodili vrijeme.

Dinamo će na Maksimiru u četvrtak od 21 sat igrati najvažniju utakmicu sezone, a trener Krznar između ostalog je rekao kako mu je ovu utakmicu puno teže spremiti nego onu protiv Tottenhama u osmini finala, gdje su Modri uspjeli nadoknaditi zaostatak od 2:0 i proći među osam najboljih u ovom takmičenju.

Takođe, odgovorio je na pitanje da li je komunicirao sa Zoranom Mamićem koji je trenutno u Dubaiju i još uvijek se nije vratio u Hrvatsku.

"Da, čuli smo se, ali smo više pričali o plaži na kojoj smo u Dubaiju zajedno bili. Iznio sam mu nekoliko ideja za utakmicu, a on mi je samo odgovorio: 'Nisam odavde'", rekao je Krznar na konferenciji za medije.

Podsjećamo, Krznar je ranije radio kao pomoćnik Mamiću na klupi Dinama, ali i Al Nasru, Al Ainu i Al Hilalu, gdje je ovaj hrvatski trener takođe radio.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...