NOGOMETNI SPEKTAKL: PSG slavio u Münchenu uz dva gola Mbappéa (VIDEO)

Parižani su poveli golom Mbappea već u trećoj minuti, a vodstvo gostiju udvostručio je Marquinhos u 28. minuti. Choupo-Moting i Müller vratili su domaćine, a onda je na scenu opet stupio Kylian za konačnih 2:3.

  • Sport

  • 07. Apr. 2021  08. Apr. 2021

  • 0

Nogometaši PSG-a pobijedili su u Münchenu Bayern sa 3-2 u spektakularnom prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka, uz dva gola sjajnog Kyliana Mbappea.

Golove za PSG posigli su Mbappe (3, 69) i Marquinhos (28), dok su strijelci za Bayern bili Maxim Choupo-Moting (37) i Thomas Muller (60). 

PSG ima veliku pobjedu u Münchenu, Bayernov niz od 19 utakmica u Ligi prvaka u kojima nije poražen stao je u četvrtfinalu, ali ko će dalje potpuno je otvoreno. Revanš u Parizu na rasporedu je 13. aprila.

POGLEDAJTE GOLOVE - OVDJE.

Nogometaši Chelseaja su sa 2:0 pobijedili Porto u prvoj četvrtfinalnoj utakmici LP.   

Golove za "Bluese" postigli su Mason Mount (32) i Benjamin Chilwell (85). 

Revanš utakmica je 13. aprila ponovo u Sevilli.

GOL MOUNTA POGLEDAJTE GOL - OVDJE.

GOL CHILWELLA POGLEDAJTE OVDJE.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...