ZLATAN MOŽE SVE: Ibrahimović u NOVOJ PUSTOLOVINI, nogomet nakratko mijenja NOVIM ZANIMANJEM

Švedska nogometna zvijezda i napadač AC Milana Zlatan Ibrahimović uskoro će imati glumački prvjenac u novom filmu o Asterixu i Obelixu.

  • Sport

  • 08. Apr. 2021  08. Apr. 2021

  • 0

Ibrahimović se već okušao na italijanskom muzičkom festivalu u Sanremu, a sada je na svojoj Instagram stranici objavio sliku s natpisom "Antivirus", što je ime lika kojeg će glumiti u filmu “Asterix i Obelix: Put svile”.

Film reditelja Guillaumea Caneta imat će premijeru 2022. godine. Snimanje ovog filma, koje je djelimično trebalo biti izvedeno u Kini, jedna je od najvećih francuskih produkcija posljednjih godina.

Ibrahimović (39) najbolji je strijelac Milana sa 17 golova u svim natjecanjima. On još nije dogovorio novi ugovor sa slavnom italijanskom momčadi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...