OTKRIVA PREVIŠE: Haljina Sofije Vergare koja je podijelila mišljenja na društvenim mrežama (VIDEO)

Sofia Vergara spremno je pozirala u neonskoj haljini brenda "Self Portrait", koja je predstavljala sjajan kontrast njezinoj puti.

  • Žena

  • 09. Apr. 2021  09. Apr. 2021

  • 0

S dolaskom toplijeg vremena, žene diljem svijeta biraju lepršave haljine u kojima se osjećaju i izgledaju sjajno. I Sofija Vergara je jedna od njih. Kolumbijska ljepotica svoje modne kombinacije – iza i ispred kamere – rado stavlja na Instagram profil. Nedavno je podijelila i jedno upečatljivo izdanje sa snimanja u Los Angelesu.

Sofia Vergara spremno je pozirala u neonskoj haljini brenda "Self Portrait", koja je predstavljala sjajan kontrast njezinoj puti. Tačnije, nosila je midi model bez rukava u boji limete, koji je napravljen od čipke te razotkriva tijelo.

Self Potrait čipkasta haljina, 2552 kn - 3

"Self Potrait" čipkasta haljina (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Iako haljina A-kroja dolazi s ugrađenom podstavom, riječ je o minijaturnom komadu tkanine u boji kože koja dodatno potcrtava nagost modela te malo toga prepušta mašti. Baš zato podijelila je žene na društvenim mrežama, piše Zadovoljna.hr.

I dok neke dame obožavaju ovaj model te ga i same imaju u svom ormaru, druge su zaključile da otkriva previše nage kože i da više podsjeća na spavaćicu nego na haljinu koja bi se mogle nositi u javnosti za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Sofija Vergara sparila je haljinu s ružičastim natikačama na visoku potpeticu Giuseppea Zanottija, a izdanje zaokružila sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira američkog brenda Foster Grant.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...