DENIS ZVIZDIĆ POTRESEN ZBOG SMRTI JOVANA DIVJAKA: "Bio je istinski humanista i predan bh. domoljub, GENERAL NAŠE ARMIJE..."

"Zbog svih njegovih zasluga i dobročinstava, siguran sam da ćemo dugo pamtiti njegov veliki i iskreni doprinos i hrabrost i požrtvovanost u najtežim trenucima naše države", rekao je Zvizdić.

  • Društvo

  • 09. Apr. 2021  09. Apr. 2021

  • 1

Predsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Denis Zvizdić, povodom smrti generala Armije RBiH i izvršnog direktora Udruženja "Obrazovanje gradi BiH" Jovana Divjaka, uputio je telegram saučešća porodici Divjak.   

“Duboko me potresla vijest o smrti velikog čovjeka, istinskog humaniste i predanog bosanskohercegovačkog domoljuba, generala naše Armije, gospodina Jovana Divjaka. Zbog svih njegovih zasluga i dobročinstava, siguran sam da ćemo dugo pamtiti njegov veliki i iskreni doprinos i hrabrost i požrtvovanost u najtežim trenucima naše države. Iskreno saosjećam u vašoj boli”, navodi se u telegramu saučešća zamjenika predsjedavajuće Predstavničkog doma PSBiH Denisa Zvizdića, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...