KADROVSKO URUŠAVANJE: Voditelj RTS-a uživo u programu dao otkaz

"Gledajte i čuvajte vaš RTS.”

  • Show

  • 10. Apr. 2021  10. Apr. 2021

  • 0

Voditelj RTS-a Nemanja Milutinović obavijestio je gledaoce na kraju Jutarnjeg programa da napušta Javni servis, piše Nova.rs.

Nemanja je na kraju emisije, dok je razgovarao sa pijanistom Stefanom Đokovićem, objavio da nakon devet godina napušta RTS, gdje je u proteklih sedam meseci vodio Jutarnji program.

“Hvala vam što ste i ovo jutro proveli s nama, bila mi je čast da se zbog vas budim pre vas prethodnih sedam meseci. Bila je privilegija da u vaše ime pitam prethodnih devet godina. Hvala svim kolegama, hvala svim gledaocima, vidimo se na nekom drugom mestu, a vi gledajte i čuvajte vaš RTS”, rekao je jutros voditelj.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...