RAJKO VASIĆ SAVJETUJE OPOZICIJU: "Nikad nećete dobiti masovnu podršku boreći se protiv kriminala, jer svako od tih..."

Vasiću se ponekad omakne pokoja misao izvan usko nacionalnih okvira

  • Politika

  • 11. Apr. 2021  

  • 0

Bivši visoki funkcioner SNSD-a i osvjedočeni naci(onal)ista Rajko Vasić, kada govori o političkim temama, poruke mu, uglavnom, "tuknu" na čisti fašizma. Međutim, i njemu se ponekad omakne pokoja misao izvan usko nacionalnih okvira, pa je tako danas opoziciji poručio da "nikad neće dobiti masovnu podršku boreći se protiv kriminala". 

- Nikad nećete dobiti masovnu podršku boreći se protiv kriminala i korupcije, stranačkog zapošljavanja, lažnih diploma, luksuznih auta... Jer svako od tih kojima se obraćate, sutra bi ukrao elektromotor kad fabrika stane, kupio ispit i uzeo kredit za skupo auto. Morate graditi državu, napisao je Vasić na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...